Autor: Violetta Riidas • 22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IVKH vajaks kohe 15-17 arsti

Ida-Viru Keskhaigla
Foto: Raul Mee
Haiglate liit soovib lihtsustada võõrarstide tööle asumist Eestis. Kuna kõige enam on võõrarstidest huvitatud Ida-Viru piirkond, siis palusime küsimustele vastata Ida-Viru Keskhaigla kommunikatsioonijuht Ülo Veldrel.

"Regioonis nappis arste juba sel ajal, kui Tartu (Riiklikust) Ülikoolist said arstikutse üle 200 arsti aastas. Ehk ka sel ajal tuli siia arste teistest liiduvabariikidest," ütles Veldre. Teadlik suund kolmandatest riikidest tööjõu palkamisele võeti tema sõnul 2008. aastal. "Sellest ajast saadik on tööle võetud 52 arsti, kellest 15 ei tööta enam meie haiglas."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099