Autor: Violetta Riidas • 28. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haapsalus algab tervisekeskuse ehitus pahandusega

Läänemaa haigla
Foto: Läänemaa haigla
Sügisel algab Läänemaa haiglas tervisekeskuse ehitus ja seetõttu peab kiirabi selleks ajaks majast välja kolima. Tulevased naabrid kardavad aga kiirabiga kaasnevat lärmi.

Läänemaa kaht kiirabibrigaadi majandab Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH). PERHi kiirabikeskuse juhataja Arkadi Popov selgitas, et koos Haapsalu linnavalitsusega vaadati ja arutati mitut varianti, kuid leping sõlmiti Posti 37 majas asuvate ruumide peale. Põlised haapsallased kutsuvad seda maja seal varem tegutsenud majutusasutuse järgi siiani Pipi pansionaadiks, kirjutas Lääne Elu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099