Terve Pere Apteek nimetas apteegi ümber tervisepoeks

Terve Pere Apteek, kelle tegevusluba Põhja-Eesti Regionaalhaigla ruumides on tänasest ajutiselt peatatud, kinnitas oma uksele sildi, millel antakse teada, et apteek on ajutiselt suletud ravimiameti ebaseaduslik tegevuse tõttu ja praegu tegutseb ruumides tervisepood.

„Lugupeetud külastaja! Seoses ravimiameti ebaseadusliku tegevusega on apteek ajutiselt suletud. Alates 9. oktoobrist 13.00 on avatud Tervisepood, kus teil on võimalik koos juhendamisega ravimeid tellida Apotheka Netiapteegist,“ seisab sildil.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu andis teada, et on apteegitüli olukorras korraldanud nii vähiravipatsientide ravimite kui teistele patsientidele harva vajaminevate ravimite kättesaadavuse haiglale lähimas, Lepistiku BENU logo kandvas apteegis, mis asub kohe PERHi lähedal Sütiste 17 majas. 

Ajutiselt suletud apteegi uksel antakse samuti teada, et haiglale lähim on Lepistiku apteek Sütiste teel. Spetsiifilisemate ravimite järele suunatakse kliendid aga hoopiski teistesse Apotheka apteekidesse Akadeemia teele, Punasele tänavale, Ravi tänavale, Estonia puiesteele või Paldiski maanteele.

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.