Autor: Siret Trull • 9. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terve Pere Apteek nimetas apteegi ümber tervisepoeks

Terve Pere Apteek, kelle tegevusluba Põhja-Eesti Regionaalhaigla ruumides on tänasest ajutiselt peatatud, kinnitas oma uksele sildi, millel antakse teada, et apteek on ajutiselt suletud ravimiameti ebaseaduslik tegevuse tõttu ja praegu tegutseb ruumides tervisepood.

„Lugupeetud külastaja! Seoses ravimiameti ebaseadusliku tegevusega on apteek ajutiselt suletud. Alates 9. oktoobrist 13.00 on avatud Tervisepood, kus teil on võimalik koos juhendamisega ravimeid tellida Apotheka Netiapteegist,“ seisab sildil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099