PERH võtab 24,5 miljonit eurot laenu

Agris Peedu
Agris Peedu

Nordic Investment Bank (NIB) ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) on allkirjastanud 24,5 miljoni eurose laenulepingu, mille abil renoveeritakse ja laiendatakse Põhja-Eesti Regionaalhaiglat Tallinnas.

20-aastase tähtajaga laen finantseerib Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe meditsiinilinnaku uue korpuse ehitust. Uues hoones hakkab asuma patoloogiakeskus ning onkoloogia- ja hematoloogiakliinik. Seal on 120 voodikohta ning raviasutused kemoteraapiaks, radioteraapiaks ja nefroloogiaosakond. Ehituse eeldatav valmimisaeg on 2021. a.

„Regionaalhaigla meditsiinilinnaku laienemine Mustamäel on oluline osa meie arenguplaanides,“ ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu. „See suuremahuline finantseering võimaldab meil pakkuda patsientidele veelgi paremini kättesaadavat raviteenust.“

„Haigla kaasajastamisega saab pakkuda uusi ravivõimalusi ja võimaldada tõhusamaid toiminguid. Patsiendid saavad kasu hoolduse paranenud kvaliteedist ja meditsiinitudengitel on juurdepääs kaasaegsetele seadmetele ja tehnoloogiale,“ sõnas Henrik Normann, NIB president ja tegevjuht.

Uued hooned vastavad riiklikele energiatarbe standarditele ja keskkonnanõuetele.

 

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.