Autor: Violetta Riidas • 21. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHis on plaaniline kardioloogiline ravi rahapuudusel peatatud

PERHi kardioloog prof Margus Viigimaa.
Foto: Veiko Tõkman / ÄP
PERHi kardioloog prof Margus Viigimaal on hea meel, et riik järgmisel aastal kardioloogiasse lisaraha eraldas, kuid valdkonna kiire arengu tõttu tõusevad hinnad väga kiiresti ja näiteks detsembris on PERHis plaaniline kardioloogiline ravi rahapuudusel peatatud.

Margus Viigimaa: „Ühelt poolt on väga tore, et lisaraha antakse. Teisalt on aga nii meie haiglas kui ka teistes haiglates ilmselt kardioloogias detsembris plaaniline töö peatatud, sest haigekassa raha on lihtsalt otsas. See tähendab omakorda, et aasta alguses tuleb siis nende kuhjunud plaanilistega tegeleda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099