GALERII: Aasta arst 2017 – Karmen Joller

Minister Kaia Iva doktor Karmen Jollerile aasta arsti tiitlit üle andmas.
Minister Kaia Iva doktor Karmen Jollerile aasta arsti tiitlit üle andmas.

Aasta arst Karmen Joller on üks väheseid, kel on jaksu tegeleda põhjalikult nii oma patsientidega kui ka tervisealase teadlikkuse tõstmisega avalikus sfääris.

Just viimast tõid esile samuti patsiendid, kes pidasid Karmenit kõige paremaks arstiks.

"Mulle on selline tähelepanu väga ootamatu – nii Aasta Arstiks valimine kui ka see, et mind valiti kolmandaks meditsiinimõjutajaks vähiravifondi juhi Toivo Tänavsuu ning Eesti Hambaarstide Liidu juhi Marek Vingi kõrval. Aga loomulikult on tore, kui keegi märkab ja tunnustab," sõnas Karmen Joller.

"Kutsuksin arste rohkem avalikkuses sõna võtma, et mõistuse hääl ikka peale jääks. Avalikul sõnal on väga suur jõud. Vahel on keeruline küll, sest poriloopimist on päris palju. Aga ma ei mõtle pori loopimisele, sest püüan öelda vaid seda, milles täiesti kindel olen, ja elada nii, et süda on puhas. Tahaksin esile tõsta ka oma residentuuri juhendajat Marika Plaksi. Tänu temale ju minust saigi see arst, kes ma täna olen," rääkis doktor Joller.

Doktor Jollerile aasta arsti tiitli üle andnud sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ütles, et Karmen Jolleri puhul on tegemist aruka ja tasakaaluka arstiga, kes oma põhitöö kõrvalt perearstina selgitab nii meditsiinisüsteemi toimimist kui ka propageerib tervislikke eluviise ning püüab inimesi hoida ebateaduse poole pöördumisest.

"Arstid ja arstiteadus on meie kõigi teenistuses selleks, et meie elukvaliteeti paremaks teha ja meile hapras seisus nõu anda, loomulikult ärgitada ka ennetama erinevaid tekkida võivaid terviseprobleeme. Doktor Joller on siinkohal kindlasti olnud heaks eeskujuks," tunnustas minister.

Galerii

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.