Üllar Kaljumäe lahkus nii terviseametist kui ka haigekassast

Üllar Kaljumäe
Üllar Kaljumäe

Terviseameti varasem peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe on lahkunud töölt nii terviseametist kui ka haigekassast, kuhu ta vahepeal suundus.

Meditsiiniuudistel ei õnnestunud teada saada, millega kauaaegne tervishoiuliider hetkel tegeleb. Terviseametist lahkus Üllar Kaljumäe omal soovil mullu suve lõpus, üsna kohe pärast uue peadirektori ametisse asumist. Varasema kolme asetäitja asemel on uuel juhil Merike Jürilol nüüd kaks asetäitjat.

Kaljumäe läks edasi tööle Eesti Haigekassasse ravikindlustushüvitiste osakonna peaanalüütiku ametikohale. Sealt lahkus ta mullu novembri lõpus. Haigekassast täpsustati, et lahkumine toimus katseajal poolte kokkuleppel ja sellist ametikohta neil jaanuaris enam struktuuris ei olegi.

Arstiharidusega Kaljumäe on töötanud 1995–98 TÜ Kliinikumi tegevjuhina, 1998–99 sotsiaalministeeriumi asekantslerina, 2000–2004 tervisekaitseinspektsiooni peadirektori asetäitjana (finants- ja arendustegevus) ning 2004–09 tervishoiuameti peadirektorina. Edasi on ta olnud terviseameti peadirektori asetäitja ja muu hulgas tegelenud ka kiirabitemaatikaga.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.