Autor: Kadi Heinsalu • 24. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üllar Kaljumäe lahkus nii terviseametist kui ka haigekassast

Üllar Kaljumäe
Foto: ÄP: Eiko Kink
Terviseameti varasem peadirektori asetäitja Üllar Kaljumäe on lahkunud töölt nii terviseametist kui ka haigekassast, kuhu ta vahepeal suundus.

Meditsiiniuudistel ei õnnestunud teada saada, millega kauaaegne tervishoiuliider hetkel tegeleb. Terviseametist lahkus Üllar Kaljumäe omal soovil mullu suve lõpus, üsna kohe pärast uue peadirektori ametisse asumist. Varasema kolme asetäitja asemel on uuel juhil Merike Jürilol nüüd kaks asetäitjat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099