Autor: Violetta Riidas • 29. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHi arstid käivad tütarhaiglates enamasti ühe päeva kaupa

PERHi peamaja.
Foto: PERH
Põhja-Eesti Regionaalhaigla haiglavõrgu juht Meelis Roosimägi sõnul käis eelmisel aastal tütarhaiglates abiks 26 nende haigla arsti.

Meelis Roosimägi: "Tütar- ja partnerhaiglates teevad Regionaalhaigla arstid ambulatoorseid vastuvõtte kahel viisil – töölähetuses olles või siis oma vaba aja arvel. Esimesel juhul on meil täpne ülevaade tehtud tööst, näiteks Läänemaa haiglas kulus regionaalhaigla arstidel 2017. aastal 777 tundi ambulatoorsete vastuvõttude tegemiseks. Kõigis tütarhaiglates käis töölähetuses kokku 24 arsti. Oma vaba aja kasutamise üle otsustab iga arst aga ise. Täpsemalt teame seda, et tütarhaiglatel käis möödunud aastal nõnda abiks veel 26 arsti ja partnereid, Rakvere ja Järvamaa haiglat, toetas 18 arsti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099