Terje Peetsol on täna esimene tööpäev PERHis

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liige Terje Peetso
Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liige Terje Peetso

Täna alustab tööd Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liige Terje Peetso. Peetso hakkab vastutama teadus-, arendus- ja koolitustegevuse, rahvusvahelise koostöö, kvaliteedijuhtimise ja meditsiinitehnika valdkondade eest.

„Meil on hea meel, et Terje otsustas meie meeskonnaga liituda ja võtta vastu väljakutsed arendada regionaalhaiglas teadus- ja arendustegevust, innovatsiooni, organisatsiooni kvaliteeti ning rahvusvahelist suhtlust,“ ütles juhatuse esimees Agris Peedu  ja lisas: “Terje toob endaga regionaalhaiglasse tipptasemel rahvusvahelise koostöökogemuse ja tema vaade rikastab kindlasti meie juhtimismeeskonda.“

Rahvusvaheline koostöö ning teadus- ja arendustegevus on aina enam regionaalhaigla fookuses. Peetso kogemus tervishoiupoliitika kujundamises ning rakendamises Euroopa Liidus ja rahvusvahelisel tasandil, töö Euroopa teadus- ja innovatsiooniprojektidega, koostöö WHO, OECD ITU ja teiste rahvusvaheliste organisatsioonidega annavad väärtusliku panuse haigla juhatuse töösse, on haigla juhatus ja nõukogu veendunud.

„Regionaalhaigla oma 32 kõrgetasemelise erialakeskusega on väga oluline kompetentsikeskus ka Põhja-Euroopa ja tervikuna Euroopa Liidu tervishoiumaastikul,“ ütles Terje Peetso. „Saame olla väga hea koostööpartner paljudele, eelkõige  innovatsiooniliste lahenduste rakendajana, teadustöö tegijana ja praktiliste kogemuste jagajana,“ lisas ta.

Terje Peetsol on pikaajaline kogemus tervishoiupoliitika kujundamises rahvusvahelisel tasandil. Ta on varem töötanud Euroopa Komisjonis, viimati eTervise poliitikasektori juhatajana, varem poliitikaametniku ja teadussekretärina. Peetso on õppinud Tartu Ülikoolis meditsiini ja teinud internatuuri sisehaiguste erialal. Tal on magistrikraad Tartu Ülikooli arstiteaduskonnast ravi erialal. Peetso on ennast täiendanud TÜ Euroopa Kolledžis ja  Euroopa Komisjoni stipendiaadina USAs Lõuna-Kalifornia Ülikoolis. Ta on juhendanud magistrante ja  avaldanud e-tervise teemalisi artikleid. Peetso sõnul ajendas teda Regionaalhaigla juhatuse liikmena tööle asumisel soov rakendada oma rahvusvahelisi kogemusi Eesti juhtivas meditsiinikeskuses.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.