Autor: Violetta Riidas • 3. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patsiendid jäävad haiglatele pidevalt võlgu

Enamasti pole haiglatele võlgu jäädavad summad siiski suured.
Foto: Scanpix/ PantherMedia
Kõigis haiglates on patsiente, kes jäävad võlgu ja on ka neid, kellele tuleb inkasso saata.

«Konkreetset summat on keeruline välja tuua, see ju muutub pidevalt - arveid tuleb juurde ja patsiendid maksavad jooksvalt,» ütles Tallinna keskhaigla juhatuse liige Kersti Reinsalu. Tema sõnul on selle aasta võlgnevus haiglale umbes 15 000 eurot ja eelmisest aastast on veel võlgnevus 40 000 eurot, kirjutas Postimees Tervis

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099