Autor: Siret Trull • 16. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla tegi mullu 2,5 miljoni euro eest ületööd

Foto: Postimees/Scanpix
Pärnu haiglas osutati üle haigekassaga sõlmitud lepingu mahu 2017. aastal tervishoiuteenuseid 2,5 miljoni euro ulatuses, mille eest haigekassa tasus vastavalt lepingule koefitsientidega 0,3 statsionaarse töö eest ning koefitsiendiga 0,7 osaliselt ambulatoorse töö ja päevaravi eest.

Eesti Haigekassaga sõlmitud raviteenuste osutamise lepingu maht polnud SA Pärnu Haigla jaoks 2017. aastal kaugeltki piisav ning haigla tööd iseloomustas möödunud aastal enim järjest piiratumate ressursside tingimustes tervishoiuteenuste osutamine, tõdetakse haigla majandusaasta aruandes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099