Autor: Siret Trull • 29. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH ei saa üürilepinguta Apothekale senimaani arveid esitada

PERHi peamajas asuva apteegipinna renditüli ootab kohtuaega.
Foto: Scanpix/ PantherMedia
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ootab ikka veel kohtuistungi määramist, mis lahendaks mullu oktoobris Terve Pere Apteegiga puhkenud tüli üüripinna üle.

PERH admisnistratiivdirektor Aivi Karu selgitas Meditsiiniuudistele, et kuna kehtivat üürilepingut pole, siis ei saa regionaalhaigla ka apteegipinda omavoliliselt valdavale Terve Pere Apteek OÜ-le üüri ja kommunaalkulude arveid esitada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099