Autor: Kadi Heinsalu • 28. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse kasum muudkui kosub

Üks koht, kus MUPEK tegutseb, on Lasnamäel avatud uus tervisemaja.
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
7 aastat tagasi suurte kahtluste saatel loodud Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse kasum mullu oli juba 129 000 eurot ja aastaga rohkem kui kahekordistunud.

Äripäeva Infopanga andmetel oli Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse (MUPEK) käive mullu 2,6 mln eurot (+ 1 miljon aastaga juures) ja kasum 129 000 eurot (2016. aastal oli kasum 47 700 eurot). MUPEKi juht on endiselt üldarst Kristel Amjärv, kellele kuulub osalus ja kes võtab üldarstina vastu ka Tallinna erakliinikus City Tervisekliinik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099