Autor: Siret Trull • 27. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2019 töötatakse välja ravimipoliitika dokument

Sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja Eda Lopato
Foto: Julia-Maria Linna / Äripäev
Sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja Eda Lopato andis ravimikonverentsil ülevaate 2019. aasta olulisemad muudatused riigi ravimipoliitikas.

Alates 1. jaanuarist lähevad ravimihangetega seotud korralduslikud ülesanded üle Eesti Haigekassale. Sellest tulenevalt on edaspidi nende vastutusalas antiretroviirusravimid (ARV), tuberkuloosi (TB) ja kõrvaltoime ravimid, immuunpreparaadid, antidoodid

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099