Autor: Kadi Heinsalu • 28. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viigimaa: auliikmena on vastutus veel suurem

Kardioloog professor Margus Viigimaa sai seltsi auliikmeks
Foto: ÄP: Raul Mee
Kardioloogiaprofessor Margus Viigimaa ütles kardioloogide seltsi auliikme tiitli kohta, et edaspidi on vastutus ja tahe tööd teha veelgi suurem.

Eesti Kardioloogide Selts valis 55. juubeliaastale pühendatud aastalõpukonverentsi järel toimunud üldkoosolekul seltsi auliikmeks regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuhi prof Margus Viigimaa. Viigimaa on ka seltsi juhatuse liige, nii et oma sõnul ta teadis umbes kuu ette, et selline ettepanek üldkoosolekule tehakse. Erandina hääletatigi tema auliikmeks valimist seekord üldkogus, samas kui varasemalt on otsuse teinud juhatus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099