Autor: Meditsiiniuudised • 4. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti arstid suitsetavad varasest vähem

Eesti arstide suitsetamisharjumused on tugevalt vähenenud, kuid endiselt leidub suitsetavaid meedikuid. Keda ja kui palju, tutvustas Kliinik 2018 konverentsil eraldi ettekanne.
Sigaret
Foto: Pixabay

Ettekandeid modereerinud dotsent Kersti Pärna sõnas sissejuhatuseks, et teema valiti konverentsil käsitlemiseks, kuna uuringumeeskond on viimased neli aastat olnud sellega tihedalt seotud ning ühtlasi on sessiooni raames hea võimalus tänada uuringus osalenud arste. Eesti arstide suitsetamisuuringut on läbi viidud neljal korral: aastatel 1978, 1982, 2002 ja 2014. Uuringut rahastas seekord Eesti Teadusagentuur personaalse uurimistoetusena.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099