Hannes Danilov sai Confido juhiks

Hannes Danilov asus detsembrist juhtima Eesti erameditsiinikontserni Confido Healthcare Group.
Hannes Danilov asus detsembrist juhtima Eesti erameditsiinikontserni Confido...

Tervishoiusektori üks kogenumaid tippjuhte Hannes Danilov asus detsembrist juhtima Eesti erameditsiinikontserni Confido Healthcare Group.

MeditConfido Healthcare Groupi ühe omaniku Tarmo Laanetu sõnul on kontserni eesmärgiks olla erameditsiini teerajaja Eestis ning täiendada riigi poolt pakutavaid teenuseid parimal võimalikul moel. “Eraettevõtja asi on pakkuda turu ootustele vastavaid teenuseid ning Hannes Danilovi kogemuste toel plaanime juba lähiaastail kasvada Eesti suurimaks eraarstiabi pakkujaks,“ rõhutas Laanetu, kelle sõnul plaanib Confido laiendada oma tegevust mitmetesse uutesse valdkondadesse.

“Ma olen alati olnud veendumusel, et solidaarsus on ja jääb Eesti tervishoiu põhialuseks. Samas on täiesti loomulik areng, et iga päevaga kasvab nõudlus täiendavate teenuste järele ja erakliinikutel on sageli võimalus reageerida ootustele kiiremini ning arvestada teenuste ülesehituses ja kvaliteedis erinevate sihtrühmade huve,” selgitas Hannes Danilov, kes viimased viis aastat töötas TÜ Kliinikumi juhatuse liikmena.

Danilov lisas, et ise arstiabi eest tasuvate patsientide hulk, kes soovivad saada kogu ambulatoorse teenuse ühest kohast, on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud. “Kui enamik Eesti erameditsiinis tegutsejaid on keskendunud mõnele kitsale valdkonnale, siis minu juhtida ja arendada on nüüdsest ettevõtete grupp, mis koondab ligi sadat Eesti tipparsti ja spetsialisti rohkem kui 20 erialalt ning omab muuhulgas vaimse tervise keskust, töötervishoiukliinikut, radioloogilistele teenustele spetsialiseerunud kliinikut ning pakub sõltuvushäirete ravi,” ütles Danilov.

Confido Healthcare Groupi kaheliikmelisse juhatusse kuulub koos Hannes Daniloviga Confido erameditsiinikeskust juhtiv Kadi Lambot. Hannes Danilov on Eesti tervishoius tippjuhina töötanud viimased 20 aastat. Ta juhtis kümme aastat Eesti Haigekassat ning on töötanud TÜ Kliinikumi juhatuse liikmena, sotsiaalministeeriumi ja Tallinna Ülikooli kantslerina ja Lääne maavanemana. Danilov on Maailma Tervishoiuorganisatsiooni ekspert Kõrgõzstanis ja eelnevalt ka Kasahstanis ning on nõustanud sotsiaalvaldkonnas Gruusiat ning Moldovat. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli keemikuna ning täiendanud end Harvardi Ülikoolis, Stockholmi Majandusülikoolis ja Estonian Business Schoolis.

Confido Healthcare Groupi kuulub pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Erameditsiinikeskus, Confido Vaimse Tervise Keskus, töötervishoiule keskenduv Juno Tervis ning radioloogiateenuseid osutav Nordic Imaging. Kokku koondavad grupi ettevõtted ligi sadat erinevat terviseteenuse pakkujat.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.