Autor: Meditsiiniuudised • 30. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna raadios terviseteemaline valimisdebatt

Täna, 30. jaanuaril kell 13.30-15.00, on Vikerraadio eetris Riigikogu valimiste eelne teemadebatt, mis keskendub tervishoiule ja omastehooldusele.
Tervise- ja tööminister Riina Sikkut
Foto: Andras Kralla

Arutlevad Viivi-Helbe Peljuhhovska Eestimaa Ühendatud Vasakparteist, Hanno Pevkur Eesti Reformierakonnast, Aleksander Laane Eestimaa Rohelistest , Kuido Nõmm Vabaerakonnast ning Riina Sikkut Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast. Saadet juhib Arp Müller.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099