Autor: Indrek Mäe • 1. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cellinil investeerimiskelmuse kahtlus

Esimesed ühisrahastusega tegelevate platvormide laenud on jõudnud pankrotimenetlusse. Kuidas asjad nii kaugele jõudsid, selles lähevad portaali ning võlgnike seisukohad kardinaalselt lahku. Investeerimiskelmuses süüdistatakse ka biomeditsiinilise teadus-arendustegevuse ning rakuteraapiaalase tootmisteenuse ja kliinilise uuringu pakkumisega tegelevat Cellin Technologies OÜd.
Konverents Meditsiin 2017
Foto: Raul Mee

Ühisrahastusplatvormil Crowdestate on juhi Loit Linnupõllu sõnul praegu suuremad probleemid kolme objektiga, millesse on oma raha pannud kokku 1251 investorit. Kõige tulisem on olukord CT Kapital OÜ projektiga, kus on teadmata 450 000 euro ning 502 investori saatus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099