Autor: Meditsiiniuudised • 25. veebruar 2019

Astma bioloogiline ravi

Astma on krooniline haigus, mida põhjustab mitmekomponendiline põletik hingamisteedes, mis tingib hingamisteede ahenemist. Astma ravimeetoditest kirjutab Põhja-Eesti Regionaalhaigla pulmonoloog Marily Jaagor.
Astma on krooniline haigus.
Foto: Andras Kralla

Tüüpilised on hingamisteede poolt põhjustatud sümptomid nagu kiuned-vilinad, õhupuudus, rindkere pingsustunne ja köha, mis ajas ja intensiivsuses võivad muutuda. Astmale on iseloomulik, et hingamisteede kitsenemine on raviga või iseeneslikult kas osaliselt või täielikult taaspöörduv.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708