Autor: Aet Trisberg • 21. märts 2019

President taunis rünnakut arstide vastu

EKRE aseesimees Martin Helme väljaütlemised aborditeemal ärritasid naistearste, kuid Helme oma väljaütlemiste pärast ei vabanda. Oma seisukoha abordiküsimuses avaldas eile ka president Kersti Kaljulaid, kes taunis rünnakut arstide vastu.
President Kersti Kaljulaid
Foto: Liis Treimann

„Abordiküsimuses võib igal inimesel olla oma sisemine veendumus ja seisukoht. Kuid rünnak meie professionaalse, kutse-eetikast ja seadustest lähtuva arstkonna vastu on lubamatu sõltumata neist veendumustest. Meie kõigi ja eeskätt poliitikute vastutus on, et me oma ühiskonda katki ei teeks,“ kommenteeris president Kersti Kaljulaid eile õhtul sotsiaalmeedia vahendusel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708