Autor: Meditsiiniuudised • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elu võtavad endalt nooremad mehed ja vanemad naised

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Tartu Ülikooli pere­meditsiini ja rahva­tervishoiu instituudi mahukas uuring, kus analüüsiti Eestis sooritatud suitsiide, näitas, et endalt elu võtnud mehed on valdavalt nooremas, naised aga vanemas eas.

Tartu Ülikooli pere­meditsiini ja rahva­tervishoiu instituut tegi eelmisel kevadel sotsiaal­ministeeriumi tellimusel uuringu «Aastatel 2006–2016 enesetapu sooritanute epidemioloogiline ülevaade». Selle eesmärk oli selgitada välja enesetappude asjaolud ja põhjused ning koostada soovi­tused nende ärahoidmiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099