Autor: Aet Trisberg • 29. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna abilinnapeaks sotsiaal- ja tervishoiualal sai Betina Beškina

Pärast Tallinna abilinnapea Tõnis Mölderi suundumist riigikokku sai aprilli keskel uueks sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapeaks Betina Beškina (32).
Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapeaks saanud Betina Beškina on varem linnavalitsuse erinevatel kohtadel töötanud seitse aastat.
Foto: Tallinna Linnavalitsus

Betina Beškina on töötanud toimetajana Eesti Rahvusringhäälingus, viimased seitse aastat töötas ta Tallinna linnavalitsuses erinevatel kohtadel, sh Mihhail Kõlvarti nõunikuna, kuid Keskerakonda ta ei kuulu. Viimati töötas Beškina Tallinna linnavalitsuse meediajuhina, kus ta oma sõnul puutus tihedalt kokku ka sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna küsimustega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099