Autor: Kadi Heinsalu • 13. mai 2019

GALERII: Silmakonverents piltides

Eelmisel nädalal toimus Ida-Tallinna Keskhaigla ja Meditsiiniuudiste koostöös konverents "Pilk silmale", kus lisaks sagedamate silmahaiguste käsitlusele süveneti ka näiteks autojuhtide silmakontrolli ja krooniliste haigustega kaasnevatesse silmamuredesse.
Silmakonverentsil ettekande teinud ITK arstid (vasakult): Inger Heleen Noor, Katrin Eerme, Mari Levin, Ülle Sadu, Kristel Harak, Delis Linntam, Reili Rebane. Pildil on ka ravimifirma Santen esindaja Pille Kink.
Foto: ÄP: Eiko Kink

Paaris ettekandes käsitleti ka (väike)laste silmaprobleeme ja konverentsi lõpetasid huvitavad juhtumid elust. Lisaks andis silmakirurgia resident Inger Heleen Noor ülevaate sagedamatest silmatraumadest ja nende kirurgilise ravi võimalustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099