Kuula artiklit
Autor: Kadi Heinsalu • 3. juuni 2019
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meditsiin 2020 konverentsi 10 aastat

Detsembris toimub juba 10. aastat ettevaatav konverents, tänavu Meditsiin 2020 nime all. Juubelihõngulise konverentsi eel on hea tagasi vaadata kõige esimesele konverentsile piltides.
Foto: Julia-Maria Linna

10 aastaga on laval tervishoiuliidrite poolt maha peetud umbes 100 ettekannet. Oleme kuulnud esinemas 4 sotsiaalministrit – tänavu kuuleme viiendat, Tanel Kiike. Esimesel konverentsil aastal 2010 lõpus oli minister Hanno Pevkur. Arstide liitu juhtis doktor Andrus Mäesalu. Eraarstide nimel rääkis Ivo Saarma.

Kõik need aastad on abiks modereerimisel olnud alati muhe ja heatahtlik psühhiaater Jüri Ennet.

Meie konverentside kuulajaskond on samuti olnud esmaklassiline. Publiku hulgast tuleb palju küsimusi ja tihti kujunevad diskussioonid saalist kaasahaaravaks ja elavaks.

Umbes 8 aastat tagasi hakkasime sellel konverentsil välja hõikama ka aasta meditsiinimõjutaja nime. Tänavusel juubeliüritusel oleme palunud kõik meditsiinimõjutajad vestlusringi, et arutada koos Eesti meditsiini murekohti. Muidugi on nende sekka oodatud meditsiinimõjutaja 2019, kelle meie lugejad valivad välja aasta lõpus.

Vaata esimese konverentsi pilte:

Foto: Julia-Maria Linna
Meditsiin 2020 konverentsi 10 aastat
Kuula artiklit

Meditsiin 2020 konverentsi 10 aastat

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099