• 03.06.19, 13:54
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Meditsiin 2020 konverentsi 10 aastat

Detsembris toimub juba 10. aastat ettevaatav konverents, tänavu Meditsiin 2020 nime all. Juubelihõngulise konverentsi eel on hea tagasi vaadata kõige esimesele konverentsile piltides.
Meditsiin 2020 konverentsi 10 aastat
  • Foto: Julia-Maria Linna
10 aastaga on laval tervishoiuliidrite poolt maha peetud umbes 100 ettekannet. Oleme kuulnud esinemas 4 sotsiaalministrit – tänavu kuuleme viiendat, Tanel Kiike. Esimesel konverentsil aastal 2010 lõpus oli minister Hanno Pevkur. Arstide liitu juhtis doktor Andrus Mäesalu. Eraarstide nimel rääkis Ivo Saarma.
Kõik need aastad on abiks modereerimisel olnud alati muhe ja heatahtlik psühhiaater Jüri Ennet.
Meie konverentside kuulajaskond on samuti olnud esmaklassiline. Publiku hulgast tuleb palju küsimusi ja tihti kujunevad diskussioonid saalist kaasahaaravaks ja elavaks.
Umbes 8 aastat tagasi hakkasime sellel konverentsil välja hõikama ka aasta meditsiinimõjutaja nime. Tänavusel juubeliüritusel oleme palunud kõik meditsiinimõjutajad vestlusringi, et arutada koos Eesti meditsiini murekohti. Muidugi on nende sekka oodatud meditsiinimõjutaja 2019, kelle meie lugejad valivad välja aasta lõpus.
Vaata esimese konverentsi pilte:
5 fotot
  • Foto: Julia-Maria Linna

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.09.24, 10:23
Miks on tervishoiuasutusel tekstiilide ostu asemel mõistlik neid rentida?
Teame kõik, kui pingelised on arstide ja õdede tööpäevad. Seetõttu on tähtis, et haldusülesanded või lisategevused ei rööviks aega, mis on vajalik tööks patsientidega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele