Autor: Meditsiiniuudised • 9. juuli 2019

Laulu- ja tantsupeo välihaiglates vajas arstiabi ligi 600 inimest

XXVII laulu- ja XX tantsupeol “Minu arm” osutati kohapeal arstiabi 599 inimesele. Erinevate traumadega pöördumisi oli 106, tantsupeol juhtus neist 89 ning välihaiglatest saadeti täiendavatele uuringutele Tallinna haiglatesse 28 inimest.
Tantsupeolised vajasid veidi rohkem arstiabi kui laulupeolised. Regionaalhaigla meedikud aitasid kõiki abivajajaid.
Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla

Regionaalhaigla vastutas meditsiiniabi eest laulu- ja tantsupeo välihaiglates. Kokku oli laulu- ja tantsupeol ametis 30 regionaalhaigla meedikut, Kalevi staadioni välihaiglasse pöördus tantsupeo eelproovide ja kolme etenduse vältel kokku 391 abivajajat, lauluväljakul oli olukord mõneti rahulikum - nelja päeva jooksul tehti välihaiglasse 208 pöördumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099