Autor: Aet Trisberg • 2. september 2019

Rakenduskõrghariduse lõpetajad saavad nüüdsest bakalaureusekraadi

Septembrist kehtima hakanud kõrgharidusseaduse kohaselt hakkavad rakenduskõrghariduse lõpetajad edaspidi saama bakalaureusekraadi. Nii saavad ka tulevased Tallinna- ja Tartu Tervishoiukõrgkooli lõpetajad õpingute lõppedes bakalaureusekraadi.
Tulevased rakenduskõrghariduse lõpetajad hakkavad saama bakalaureusekraadi.
Foto: PantherMedia

„Õppe sisus see midagi ei muuda ja on pigem formaalne,“ selgitas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Kersti Viitkar. Täna alustavad Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õpinguid 249 tervishoiuspetsialisti. Viitkari sõnul on tulenevalt eile jõustunud kõrgharidusseadusest Tartu Tervishoiu kõrgkoolis täna alustav lend esimene, kes saab õppe läbimise järgselt bakalaureusekraadi. Seni said kõrgkooli rakenduskõrghariduse õppekavade lõpetajad rakenduskõrghariduse diplomi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708