Autor: Meditsiiniuudised • 14. oktoober 2019

Poliitikud arutavad apteegireformi oktoobris

Sotsiaalminister Tanel Kiige sõnul on erakonnad kokku leppinud arutada oktoobris apteegireformi, et aru saada, mida reformi vajalikkuse teema uuesti tõstatanud erakonnad või poliitikud soovivad teisiti teha.
Sotsiaalminister Tanel Kiik.
Foto: Raul Mee

Tanel Kiik kinnitas Eesti Päevalehele antud intervjuus, et sotsiaalministeeriumi arvates on see reform mõistlik, mille riigikogu 2014–2015 vastu võttis. See on kasvatanud proviisorapteekide osakaalu, on aidanud seeläbi muuta apteegiturgu mõnevõrra tervishoiukesksemaks, on aidanud vähendada hulgimüüjate mõju.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099