Autor: Meditsiiniuudised • 21. oktoober 2019

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet pälvis peresõbraliku tööandja hõbemärgise

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet sai esimese Tallinna linna ametiasutusena peresõbraliku tööandja märgise.
Foto: Arno Mikkor

Sotsiaalminister Tanel Kiik ja rahvastikuminister Riina Solman andsid eile pidulikul tunnustusüritusel 54 tööandjale üle peresõbraliku tööandja märgised – peresõbralikkuse lõppmärgise pälvis kokku 24 tööandjat, nende hulgas sai Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet esimese Tallinna linna ametiasutusena peresõbraliku tööandja hõbemärgise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708