Autor: Kadi Heinsalu • 18. november 2019

Kopsuarst Erve Sõõru kaitses doktoritöö

Kopsuarst Erve Sõõru kaitses 15. novembril Tallinna Tehnikaülikoolis doktoritöö teadustöötajate unest ja uneuuringute personaliseerimisest.
Doktor Erve Sõõru
Foto: TalTech

Kopsuarst Erve Sõõru kaitses 15. novembril 2019 doktoritöö Tallinna Tehnikaülikooli tervisetehnoloogiate instituudis teemal "Teadus- ja arendustöötajate une ja töökorralduse ebakõlad ning uneuuringute personaliseerimine" (ing. k "Mismatch of Sleep and Work Arrangements among Research and Development Employees and Personalisation of Sleep Studies").

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099