Autor: Aet Trisberg • 29. november 2019

Tapfer tarneraskustest: ravimiamet peaks osapooled laua taha kutsuma

Ravimite tarneraskused on viimasel ajal ajanud arstid tagajalgadele, kuna tarneaugud on ka sagedasti kasutatavatel ravimitel.

Alles paari päeva eest tegi perearstide selts avalduse murest ravimite tarneraskuse kohta. „Kõige hiljutisemaks häirivaks näiteks on hüperurikeemia ja podagra raviks mõeldud allopurinooli tarneraskus - ravimit apteekides lihtsalt enam ei ole,“ seisis avalduses. „Ravimiameti kodulehel on ainuüksi 2019 tarneraskuste nimekiri 3 lehekülge pikk,“ lisasid perearstid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708