Autor: Siret Trull • 5. detsember 2019

Vanemad emad kasvatavad Leedus iluoppide arvu

Leedu ilukliiniku Nordesthetics teatel on neil aastaga kasvanud enam kui 80% mammy makeover paketti kasutavate välismaalaste arv, valdavalt on need üle 40aastased sünnitajad. Eestis asuvas Christina Clinicus kasutavad sama teenust pigem kodumaa naised.
Pärast lapse imetamise lõpetamist soovitakse sageli rindade tõstmise operatsiooni.
Foto: Shutterstock

Mommy makeover on kirurgiaprotseduuride kombinatsioon, mis tähendab rindade tõstmist ja/või suurendamist koos kõhu liigse naha eemaldamise ehk kõhuplastikaga. Just sünnitanud naised soovivad sageli korraga nii rindade ja kõhu korrigeerimist kui ka songade eemaldamist ja laiali olevate kõhulihaste sulgemist, et taastada sünnitus- ja imetamiseelne keha.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099