Autor: Kadi Heinsalu • 26. detsember 2019

Meditsiiniuudiste parim lugu rääkis vaimsest tervisest

Meditsiiniuudiste toimetus (vasakult): Siret Trull, Karin Tamm, Kadi Heinsalu, Aet Trisberg ja Violetta Riidas.
Foto: Raul Mee
Meditsiiniuudiste lugejad valisid tänavu parimaks looks töökiusust ja vaimse tervise probleemidest kõneleva uurimusloo, mille kirjutas Siret Trull.

Siret Trulli artikkel „Meedikute vaimne tervis hääbub töömahu all“ võttis lisaks vaimse tervise probleemidele luubi alla ka töökiusu teema. Ta iseloomustas oma lugu nii: „Kuigi tundub, et ületöö ja kurnatus on teemad, millest meedikutega seoses palju kõneletakse, ei räägita sugugi alati selle probleemiga kaasas käivast töökiusamisest. Kuigi haiglajuhid kinnitavad, et personali vaimne tervis on neile oluline ja supervisioonivõimalused on loodud, tunnevad töötajad end siiski muredega üksi jäetuna. Seda enam, et sageli on kõrgem juht või tööandja ise see, kes seab ebamõistlikke tingimusi koolitustele või töö- ja puhkeajale.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099