Autor: Meditsiiniuudised • 27. oktoober 2020

Reporteritunnis räägiti Tallinna Haiglast

Tallinn ja riik kavandavad Lasnamäele euroraha toel uut suurhaiglat - Tallinna Haigla nime kandvat meditsiinilinnakut - mis peaks asendama seniseid üle linna hajali asetsevaid Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla remontivajavaid hooneid.

Kavandatav Tallinna Haigla.
Autor: Raepress

Kas ja kuidas võidab Tallinna Haigla rajamisest patsient? Kuidas sobib Tallinna Haigla rajamine kokku Eesti haiglavõrgu tervikliku arendamise kontseptsiooniga? Milline on 500 miljonit eurot maksma mineva haigla rahastamise skeem? Mis saab tühjaks jäävatest Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla hoonetest?

Saates arutlesid neil teemadel Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse ning Ida-Tallinna Keskhaigla juht dr Ralf Allikvee. Kommentaari andis ka Eesti Arstide Liidu juht Jaan Sütt.

Vestlusringi suunab toimetaja Arp Müller.

Saadet saab kuulata SIIT.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708