Autor: Meditsiiniuudised • 9. detsember 2020

Meditsiinimõjutaja 2020 on Arkadi Popov

Endine terviseameti kriisistaabi juht Arkadi Popov pälvis Meditsiinimõjutaja 2020 tiitli. Popov sõnas, et see tiitel kuulub kõigile, kes seisavad COVID-19 kriisi lahendamise eest.
Arkadi Popov Äripäeva toiemtuses.

"Olen kiirabiarst ja eluaeg töötasin kiirabisüsteemis. Meie käest tavaliselt keegi ei küsi, kas peame inimest aitama või mitte - see on selge algusest peale, meie valmidus on alati olemas," rääkis Popov, et aitamissoov on tal alati olnud olemas. Koroonakriisi eripäraks oli see, et abi vajavaid patsiente oli rohkem kui üks. Popov tõi välja, et see tiitel ei kuulu ainult talle. "Minu selja taga seisavad õiged inimesed, kes selle oleks pidanud saama, kes töötavad haiglates ja kiirabis, kõigepealt see tiitel kuulub nendele," rõhutas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708