Autor: Siret Trull • 17. märts 2021

Ida-Tallinna Keskhaigla juhi kohale on 14 kandidaati

Kuni esmaspäevani ootas Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu avaldusi haigla juhatuse esimehe kohale kandideerimiseks. Avaldusi laekus kokku 14.
Foto: Liis Treimann

ITK nõukogu esimehe Kairi Vaheri sõnul viiakse järgmisena läbi fokusseeritud intervjuud kandidaatidega, kellel on varasem pikaajaline juhtimiskogemus ning ka arvestatav juhtimisulatus. "Ida-Tallinna Keskhaigla on suur organisatsioon, mis seisab oluliste väljakutsete ees, olgu selleks osalemine Tallinna Haigla loomises, infektsioonikriiside lahendamine, haigla teenuste arendamine, mistõttu ootame tulevaselt juhilt ka võimekust selliste küsimuste lahendamisel," selgitas Vaher.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099