Autor: Meditsiiniuudised • 9. aprill 2021

Arstide pöördumine: Vaktsineerimise jätkamine on parim tee olukorra lõpetamiseks

Vaktsineerimine on kõige tõhusam vahend COVID-19 pandeemia võitmiseks. Selle korraldamisel tuleb lähtuda eelkõige inimeste tervise huvidest ja meditsiinilistest põhimõtetest, seisab arstide liidu täna saadetud teates.
Arstide liidu juht Jaan Sütt.
Foto: Raul Mee

Kõik Eestis kasutatavad koroonavaktsiinid kaitsevad väga hästi raske haigestumise eest ja vähendavad haiglaravi vajadust. Praegu on koroonapatsiente haiglates veel väga palju. Arstid, õed ja hooldajad, kes on juba üle aasta töötanud ülekoormusega, pingutavad endiselt, et nende hulk võimalikult kiiresti väheneks ja ka kõik teised haiged pääseksid plaanilisele ravile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099