Autor: Äripäev • 12. aprill 2021

Ettevõtte inimlik eksitus peatas Tallinna suurhaigla hanke

Tallinna haigla rahvusvaheline hange peatati, et välistada võimaliku huvide konfliki oht projektimeeskonnas. Ühe hanke projektimeeskonna liikme nimi jäi eksimuse tõttu inseneribüroo Novarc Group juhatusest õigel ajal äriregistrist eemaldamata.
Novarc Group juhatuse liige Virgo Sulakatko.
Foto: Raul Mee

Oht huvide konfliktile seisnes selles, et Novarc Groupi endine juhatuse liige oli veel äriregistri järgi seotud ettevõttega ning oli samal ajal hanke projektimeeskonnas. Tallinna teatel võimaldaks Novarc Groupi profiil haigla projekteerimishankes osaleda. Tallinna linnasekretäri Priit Lello sõnul Novarc Group oli registreerunud hanke juurde, mis veel ei tähenda, kas ta soovib hankemenetluses pakkumuse esitada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099