Autor: Meditsiiniuudised • 13. aprill 2021
Ainult tellijatele

COVID-19 piirangute leevendamist arutatakse uuesti järgmisel nädalal

Valitsus arutas tänasel kabinetinõupidamisel COVID-19 piirangute järk-järgulist leevendamist ja naaseb selle arutelu juurde järgmisel nädalal. Valitsuse prioriteediks avada esmajärjekorras koolides osaliselt kontaktõpe.

Peaminister Kaja Kallas.
Autor: Liis Treimann

„Me ei taha hoida piiranguid päevagi kauem kui vaja, aga piirangute leevendamise jaoks on vaja kindel olla, et praegune nakatumisnäitajate langus on püsiv. Ainult nii saame tagada, et ühiskonnaelu taasavamine on ohutu. Peame silmas pidama, et praegune nakatumise tase on tegelikult võrreldav veebruari keskpaigaga, kus olukord läks raskeks ja hakkasime piiranguid karmistama,“ ütles peaminister Kaja Kallas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708