Autor: Meditsiiniuudised • 21. aprill 2021
Ainult tellijatele

Sotsiaalkomisjon tegi ettepaneku NETS heaks kiita

Sotsiaalkomisjon vaatas üle ning kiitis heaks Nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seaduse (NETS) eelnõu täpsustused. Samuti tegi komisjon ettepaneku eelnõu 4. mail täiskogu istungil teisel lugemisel heaks kiita.

Sotsiaalkomisjoni esimees Siret Kotka.
Autor: Raul Mee

"Pean väga oluliseks, et ühiskonnas ei leviks valeinfo ja valehirm. Jutt sellest, et Politsei- ja Piirivalveamet ning Terviseamet saavad mitmeid uusi õigusi, ei vasta tõele. Need õigused on korrakaitseseaduse alusel kogu aeg olnud nii Terviseametil kui politseil. Eelnõu võimaldab PPA-l aidata Terviseametit nii vähe kui võimalik ja niipalju kui vaja," ütles komisjoni esimees Siret Kotka, lisades, et EKRE fraktsioon võttis kõik oma muudatusettepanekud tagasi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708