Autor: Meditsiiniuudised • 11. juuni 2021

Regionaalhaigla hakkab otsima uut juhti

Regionaalhaigla juhatuse esimehe Agris Peedu tähtajaline leping lõpeb 1. novembril 2021. Seoses sellega kuulutab Regionaalhaigla nõukogu järgmisel nädalal välja konkursi juhatuse esimehe ametikoha täitmiseks.
Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.
Foto: Terje Lepp

“Regionaalhaigla juhatuse esimees valitakse haigla põhikirja kohaselt avalikul konkursil,” ütles Regionaalhaigla nõukogu esimees Georg Männik. Männiku sõnul tunnustab nõukogu senise juhatuse esimehe tööd ja saavutatud tulemusi elanikkonna tervisele väga keerulisel ajal. Tal on hea meel tõdeda, et Peedu on koos kolleegide ja haigla meeskonnaga viinud ellu olulisi tegevuskavasid ning algatanud sisulisi arenguprojekte. Samas on alati hea avada võimalus vaadata haigla visiooni ja edasisi tegevust värske pilguga. “Ootame konkursil aktiivset osalust, sest Eesti tervishoiu teerajajana on Regionaalhaigla atraktiivne organisatsioon, mis pakub palju eneseteostuse võimalusi nii juhile kui ka kogu kollektiivile,” lisas Männik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099