Autor: Anneli Kannus • 14. juuni 2021

Quo vadis, tervishoid?

Tervishoiutöötajate kollektiivlepingu läbirääkimised on varem tähendanud progressi – seekord aga pigem tagasiminekut, kirjutab Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus.
Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus.

Tervishoiutöötajate kollektiivlepingu läbirääkimised on varem tähendanud progressi – seekord aga pigem tagasiminekut, kuna õdede liidu poolt tehtud uuendused tõrjuti kollektiivlepingu arutelust välja. Eesti Õdede Liitu on õdede, eriõdede ja kutsega hooldustöötajate eest seismise ning kõigi tervishoiutöötajate võrdse kohtlemise prioriseerimise tõttu püütud hoopis näidata tülika partnerina.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099