Autor: Meditsiiniuudised • 16. juuni 2021

Tänavu lõpetavad esimesed töökohapõhisel õppekaval õppinud üliõpilased

Sel nädalal saavad Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli suvised lõpetajad kätte oma rakenduskõrghariduse lõpudiplomid ja kutseõppe lõputunnistused. Nende seas on ka 14 esimest tegevusterapeudi töökohapõhisel õppekaval õppinud üliõpilast.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.
Foto: Andres Haabu

Rakenduskõrgharidusõppe diplomi saavad Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolist sel suvel ca 150 lõpetajat tegevusterapeudi, tervisedendaja, farmatseudi ja õenduse õppekavadelt. Lisaks neile antakse välja veel üle 60 kutseõppe lõputunnistuse. Nende seas on nii hooldustöötaja kui ka lapsehoidja õppekava lõpetajad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099