Ainult tellijatele
Autor: Meditsiiniuudised • 29. juuni 2021
Ainult tellijatele

Toit võib mõjutada migreenihooge

On inimesi, kellel mõningate toiduainete kui migreeni riskifaktorite eemaldamine igapäevasest toidumenüüst vähendab peavaludega päevi, kuid on inimesi, kellel pole vahet, mida nad söövad või joovad.

Toomas Toomsoo, Ida-Tallinna Keskhaigla neuroloogiakeskuse juhataja.
Autor: Terje Lepp

Raamatus “Migreenist vabaks õige toiduga” olen püüdnud selgitada kaasaegseid seisukohti peavalude ja toitumise vahelistest seostest, kirjutab Ida-Tallinna Keskhaigla neuroloogiakeskuse juhataja Toomas Toomsoo.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708