Autor: Meditsiiniuudised • 29. juuni 2021

Toit võib mõjutada migreenihooge

On inimesi, kellel mõningate toiduainete kui migreeni riskifaktorite eemaldamine igapäevasest toidumenüüst vähendab peavaludega päevi, kuid on inimesi, kellel pole vahet, mida nad söövad või joovad.
Toomas Toomsoo, Ida-Tallinna Keskhaigla neuroloogiakeskuse juhataja.
Foto: Terje Lepp

Raamatus “Migreenist vabaks õige toiduga” olen püüdnud selgitada kaasaegseid seisukohti peavalude ja toitumise vahelistest seostest, kirjutab Ida-Tallinna Keskhaigla neuroloogiakeskuse juhataja Toomas Toomsoo.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708