Autor: Meditsiiniuudised • 22. juuni 2021

Tihedaim konkurss residentuuri on dermatoveneroloogia erialal

Tartu Ülikooli residentuurierialadele kandideeris 208 inimest, kes esitasid kokku 262 avaldust. Tänavu võetakse 40 erialale vastu 169 arst-residenti. Kõige tihedam konkurss on dermatoveneroloogia residentuuris, kus ühele kohale kandideerib 13 inimest.
Foto: Andras Kralla

Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna residentuuriprodekaani Urmas Lepneri sõnul kandideerib tänavuste lõpetajate seas residentuuri arstiteaduse õppekava lõpetajatest 96 ja hambaarstiteaduse õppekava läbinutest kolm inimest. „Hea meel, et paljud noored kolleegid jätkavad pärast arsti- või hambaarstiteaduse põhiõppe lõpetamist oma õpinguid valitud erialal residentuuris.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099