Autor: Meditsiiniuudised • 28. juuni 2021

GALERII Andrei Sõritsa: kunsti kogumine on nagu haigus

Elite viljakuskliinikus vahetub kunstiekspositsioon aastas mitu korda. Eesmärgiks on luua eriline miljöö, milles viibijad tunneksid ennast väärtustatute ning iluga ümbritsetutena, räägib omanik Andrei Sõritsa.
Andrei Sõritsa kunstivalikusse satub eelkõige traditsiooniline maalikunst.
Foto: Jassu Hertsmann

Aastal 2001 Tartusse Tähtverre eriprojekti järgi ehitatud Elite erakliinik on kunstirohke olnud selle rajamisest alates. Sisedisaini väljakujunemisel oli toona oluline roll doktor Andrei Sõritsa abikaasal Svetlana Sõritsal, kes oli suur kunstihuviline ning armastas ka ise maalida. Konkreetselt Elite kliiniku tarvis maalis Svetlana Sõritsa lausa sadu maale ning need on kliinikus aukohal ka praegu, kirjutatakse Äripäeva ajakirjas Sisustaja

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099