Autor: Siret Trull • 11. märts 2019

Sõritsa: praegu tegutseme vabaturul

Elite Kliiniku juhataja Andrei Sõritsa
Foto: Meeli Küttim / Äripäev
Elite Kliiniku juhataja Andrei Sõritsa märgib, et Tartu erakliinikud tegutsevad ambulatoorse günekoloogia erialal praegu vabaturul. Olukord muutub koos kohtulahendiga, mis otsustab, kes saab endale haigekassa mahud.

Tartu piirkonna ambulatoorse günekoloogia teenuse lepingu üle käib vaidlus praegu kohtus käivas Kliinik Elitele ja aga Medita Baltics vahel. Kui VAKO tegi otsuse Elite, siis kaks kohtuastet, Tallinna Halduskohus detsembris ja Tallinna Ringkonnakohus veebruaris, Medita kasuks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708