Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 29. juuni 2021

Rakvere haiglas töötanud agarad meditsiinitudengid pälvisid Vaabi stipendiumi

Vaab MTÜ andis sel aastal esimest korda välja 800eurose stipendiumi, et toetada noore sotsiaal- või meditsiinivaldkonna tudengi õpinguid, tema erialast akadeemilist tegevust ja ühiskondlikku aktiivsust. Esimese ja kolmanda koha pälvinud tudengid leevendasid COVID-19 kriisi Rakvere haiglas.
Kristjan Laubholts töötas koroonakriisi ajal Rakvere haiglas nii intensiivselt, et tema selle aasta töötunnid olid maikuu lõpuks tehtud.
Foto: erakogu

Esimese koha võitja Kriss-Mariin Lusti õppis Tartu Ülikooli arstiteaduskonna viiendal kursusel, kui suundus tööle erinevatesse haiglatesse. Lusti jõudis palju, ta panustas lisaks Rakvere haiglale ka Ida-Viru keskhaiglas ja Põhja-Eesti Regionaalhaiglas, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099