Autor: Kadi Heinsalu • 2. august 2021

Kutse vaktsineerijate kiirkursusele

Sel neljapäeval (5. aug) ja järgmisel esmaspäeval (9. aug) toimuvad kl 10-18ni identsed tasuta kiirkursused veebis kõikidele meedikutele ja COVID-19 vaktsineerijatele, valida saab endale sobivama kuupäeva.
Pfizeri vaktsiini tutvustav veebiseminar detsembri lõpus.
Autor: Andras Kralla

Kiirkursuse korraldavad: sotsiaalministeerium, terviseamet, ravimiamet, haigekassa, Lääne-Tallinna Keskhaigla. Veebiseminari järel on e-test ja selle läbimine annab 8 täiendkoolituspunkti.

Järgneb veebiseminaride kutse, mille sees on ka registreerimislingid. Olete väga oodatud kirja panema ja osalema!

Lugupeetud tervishoiuasutuse töötaja!

COVID-19 epideemia kolmas laine on tulemas. Piisavas koguses pädevate vaktsineerijate olemasolu Eestis on ülimalt oluline ülalmainitud eesmärkide saavutamiseks. Seetõttu korraldab Lääne-Tallinna Keskhaigla koostöös terviseametiga 8tunnised veebikoolitused, mis leiavad aset 5. ja 9. augustil.

Koolitus toimub mõlemal päeval kl 10-18 Worksupi keskkonnas eesti keeles sünkroontõlkega vene keelde. NB! NB! Koolitused on identsed! Valige endale sobiv päev!

Kohe pärast veebikoolituse lõppu saadetakse osavõtjatele järelkirjaga lingid eesti- ja venekeelsele valikvastustega e-testile. See tuleb 100% õigesti sooritada järgmise päeva keskööks, kuid igal inimesel on paar katset ja esimesel korral näitab süsteem ka vigu. Vastates kõigile küsimustele õigesti, saate Lääne-Tallinna Keskhaigla poolt paberkandjal ja postiaadressile tunnistuse koolituse läbimisest koos 8 täiendkoolituspunktiga.

· 5. augusti koolitusele registreerige palun siit.

· 9. augusti koolitusele registreerige palun siit.

Tähtis!

Koolitusel saadud tunnistus võimaldab arstidel, õdedel ja ämmaemandatel teostada kuni 2021. aasta lõpuni COVID-19 vastast vaktsineerimist ilma immuniseerija baaskoolituse eelneva läbimiseta ja vastava tunnistuseta.

Ülejäänud koolitusel osavõtjatel (nt proviisorid, farmatseudid, tehnikud jm tervishoiusektoris töötavad isikud) võimaldab koolitus omandada lisateadmisi COVID-19 haiguse ja selle vastase vaktsineerimise kohta, kuid e-testi sooritamine annab neilegi õiguse 8 täiendkoolituspunktile.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708