Autor: Äripäev • 6. august 2021

Kaks endist sotsiaalministrit jäid koroonapassi eesmärgis eri meelt

Endised sotsiaalministrid Jevgeni Ossinovski ja Hanno Pevkur on kriitilised valitsuse otsuse osas proovida koroonakriisi lahendada suuresti ilma erasektori abita. Kui Pevkur usub, et koroonapass aitab majanduse lahti hoida, siis Ossinovski niiväga mitte.
Hanno Pevkur ja Jevgeni Ossinovski aastal 2016.
Autor: Andras Kralla

Äripäeva raadio saates „Poliitikute töölaud“ osalenud endised sotsiaalministrid Jevgeni Ossinovski (SDE) ja Hanno Pevkur (Reformierakond) leidsid, et valitsuse jäik püüd nii palju kui võimalik kriisi haldamisega ise toime tulla, pole piisavalt õnnestunud.

Ossinovski sõnul näitavad viimased uuringud, et viirust kannavad edasi nii vaktsineeritud kui ka vaktsineerimata inimesed, mistõttu neil ürituste ja autuste väravas vahetegemisel pole suuremat mõtet, kui välja arvata lootus, et ehk see mõjutab senisest rohkem inimesi end vaktsineerima.

Pevkur avaldas lootust, et tänu vaktsineerimisele ja koroonapasside kasutamisele õnnestub riigi sulgemist viiruse kolmandas laines siiski vältida.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708